نعمت های بهاری در فریزر

از غوغای پاییزی تدارک ترشی، شور و مربا و جهاد خانه تکانی اسفند که بگذریم، اردیبهشت و خرداد هم می‌توانند زنان کدبانو را به تقلا بیاندازند. اردیبهشت باقالا می رسد که آماده کردن و فریز کردن‌شان به شدت وقت‌گیر است. جدا کردن از غلاف و بعد پوست دوم ساعت‌ها وقت می‌گیرد. علاقه‌ای به بوی تند والک و برگ‌های خارمانند کنگر ندارم. ریواس را هم خام ترجیح می‌دهم. در نتیجه از فهرست من خط می‌خورند.آخر اردیبهشت لوبیا سبز می‌رسد که تقریبا بی‌زحمت است. شستن و خرد کردن وقت‌گیر است اما خسته کننده نیست. هفته اول خرداد نخودهای سبز کاملا رسیده‌اند و غلاف‌های پرشان به زردی می‌زند. باز کردن غلاف‌های خشک سخت‌تر است اما ارزشش را دارد که نخودهای درشت و چارگوش را توی سبد بریزی. از فریز کردن که فارغ شوی می‌توان رفت سراغ برگ‌های مو و فلفل‌های رنگی که می‌پرسند دلمه میل دارید؟