نعمت های بهاری در فریزر
از غوغای
پاییزی تدارک ترشی، شور و مربا و جهاد خانه تکانی اسفند که بگذریم، اردیبهشت و خرداد
هم میتوانند زنان کدبانو را به تقلا بیاندازند. اردیبهشت باقالا می رسد که آماده کردن
و فریز کردنشان به شدت وقتگیر است. جدا کردن از غلاف و بعد پوست دوم ساعتها وقت
میگیرد. علاقهای به بوی تند والک و برگهای خارمانند کنگر ندارم. ریواس را هم خام
ترجیح میدهم. در نتیجه از فهرست من خط میخورند.آخر اردیبهشت لوبیا سبز میرسد که
تقریبا بیزحمت است. شستن و خرد کردن وقتگیر است اما خسته کننده نیست. هفته اول خرداد
نخودهای سبز کاملا رسیدهاند و غلافهای پرشان به زردی میزند. باز کردن غلافهای خشک
سختتر است اما ارزشش را دارد که نخودهای درشت و چارگوش را توی سبد بریزی. از فریز
کردن که فارغ شوی میتوان رفت سراغ برگهای مو و فلفلهای رنگی که میپرسند دلمه میل
دارید؟
0 نظر
ارسال یک نظر